• Kakao valmistamine

    ✦ Blendris kakao valmistamine on kiire ja lihtne meetod. (Juhul, kui sul pole blendrit, võid kasutada ka saumiksrit ja sellega blenderdada kakao vahutavaks potis, kus vedelikku kuumutasid.)

    Valmistamine: Lisa kuum vesi või taimne piim ja maitseained (näiteks: kardemon, mucuna, vanilje, kaneel, tšilli) ja tseremoniaalse kakao hake blendrisse.
    Magusa kakao soovi korral lisa lusikas mett.

    Blenderda 10 sekundit ja vala vahutav kakao tassi ja naudi༄

    ✦  Kui soovid kakaod keeta elaval tulel, siis alusta maitseainete ja taimse piima või vee kuumutamisest kuni 70 'c. Kui maitseained, magustaja ja piim on segunenud, siis keera tuli alt ja lisa peenike kakao hake ning vispelda ühtlaseks. Juhul, kui kasutad magustajana mett, siis lisa see alles tassi, kuna mesi ei taha temperatuuri üle 40 'c.

    ✦ Doseerimisest:
    Igapäevane kogus meditatsiooniks 200 ML vedeliku kohta 10-25 gr
    Kogus tseremooniaks keskmine 20 gr, kange 35-45 gr
    Lastele piisav 10 gr

  • Tseremoniaalsete šokolaadikommide valmistamine

    Kakao sortidest selleks parimad RITUAL või RAW.

    Magustamiseks kasuta kookospalmi suhkrut või proovi teha meega väike aken kakao sisse ja kata seejärel vedela šokolaadiga kinni.

    Vürtsidest proovi näiteks vaniljet ja kardemoni - ole enda lemmik maitseainetega mänguline!

    ✦  Valmistamine:

    Haki kakao peeneks ning sulata vesivannil potis. Võid ka lisada 1 tl kookosõli 100g kohta. Lisa sulanud kakaole kookospalmi suhkur ja meelepärased vürtsid.

    Kui mass on ühtlaselt sulanud vala vormidesse. Tahenemiseks aseta külmkappi. Võta šokolaadikommid vormist välja, serveeri ja naudi koos sõpradega.
    Hea on hoiustada tseremoniaalseid kakaokomme suletud karbis külmkapis.

    ✦  Maksimum soovitatud päevane kogus täiskasvanutel 60 gr
    Lastel 10-20 gr