Lihtne blendriga valmistamise video

  • Blendri või saumiksriga valmistamine

    See viis sobib, kui vajad kiiremat meetodit ja soovid vahutavat kakaod.

    Valmistamine: Lisa keev vesi, taimne piim ja maitseained (näiteks: kardemon, mucuna, vanilje, kaneel, tšilli) ja tseremoniaalse kakao hake blendrisse.
    Magusa kakao soovi korral lisa lusikas mett.

    Blenderda 10 sekundit ja vala vahutav kakao tassi ja naudi༄

    Doseerimisest:
    Igapäevane kogus meditatsiooniks 200 ML vedeliku kohta 10-25 gr
    Kogus tseremooniaks keskmine 20 gr, kange 35-45 gr
    Lastele piisav 10 gr

  • Kakao valmistamise viisid: Elaval tulel

    See viis sobib, kui soovid rituaalselt kakaod valmistada ja kasutada elavat tuld.

    Valmistamine: Kuumuta potis vesi või taimne piim, lisa vürtsid ja maitseained (näiteks: kardemon, kaneel, tšillipipar, mucuna, vanilje või endale meelepärased maitseained).

    Seejärel kuumale (ca 70°C) vedelikule viimase asjana juurde tseremoniaalnse kakao hakke vastavalt inimeste kogusele.
    Arvuta inimeste kogus soovitusliku grammiga, näiteks 5 x 20 grammi kakaod tassi kohta.

    Doseerimisest:
    Igapäevane kogus meditatsiooniks 10-25 gr
    Kogus tseremooniaks: keskmine 20 gr, kange 35-45 gr
    Lastele piisav 10 gr

  • Tseremoniaalsete šokolaadikommide valmistamine

    Kakao sortidest selleks parimad RITUAL või RAW.

    Magustamiseks kasuta kookospalmi suhkrut või proovi teha meega väike aken kakao sisse ja kata seejärel vedela šokolaadiga kinni.

    Vürtsidest proovi näiteks vaniljet ja kardemoni - ole enda lemmik maitseainetega mänguline!

    Valmistamine:
    Haki kakao peeneks ning sulata vesivannil potis. Võid ka lisada 1 tl kookosõli 100g kohta. Lisa sulanud kakaole kookospalmi suhkur ja meelepärased vürtsid.

    Kui mass on ühtlaselt sulanud vala vormidesse. Tahenemiseks aseta külmkappi. Võta šokolaadikommid vormist välja, serveeri ja naudi koos sõpradega.
    Hea on hoiustada tseremoniaalseid kakaokomme suletud karbis külmkapis.

    Maksimum soovitatud päevane kogus täiskasvanutel 60 gr
    Lastel 10-20 gr