Tseremoniaalsete šokolaadikommide valmistamine

Tseremoniaalsete šokolaadikommide valmistamine

Kust alustada? 

Alusta esmalt kakao ning sobivate maitseainete, pähklite, rosinate ja muude lisandite valimisest.

Kakao sortidest selleks parimad DaliLeo RITUAL või RAW.

Magustamiseks kasuta kookospalmi suhkrut või proovi teha meega väike aken kakao sisse ja kata seejärel vedela šokolaadiga kinni.

Vürtsidest proovi näiteks vaniljet ja kardemoni - ole enda lemmik maitseainetega mänguline!

Valmistamine: 

Haki kakao peeneks ning sulata vesivannil potis. 
Võid ka lisada 1 tl kookosõli 100g kohta.
Lisa sulanud kakaole kookospalmi suhkur ja meelepärased vürtsid.

Kui mass on ühtlaselt sulanud vala vormidesse.
Tahenemiseks aseta külmkappi.

Võta šokolaadikommid vormist välja, serveeri ja naudi koos sõpradega. 
Hea on hoiustada tseremoniaalseid kakaokomme suletud karbis külmkapis.

Doseerimisest: Maksimum soovitatud päevane kogus täiskasvanutel 60 gr 
Lastel 10-20 gr

 

Tagasi blogisse